Skip to main content

1 til 1 terapi:

Første behandling starter med en psykoterapeutisk samtale om hvilke oplevelser du har med, i forhold til at være offer af en narcissist. I den første behandling får du også en healing, der hjælper med at slippe den narcissistiske energi fra din krop og lade dig blive hel igen. Den oplevelse af at være fanget af en narcissistisk energi føles som en usynlig blokering i kroppen, et slags fængsel, hvor det nærmest føles umuligt at bryde fri. Når den energi er ude af kroppen er det en enorm befrielse og man får nu mere mod til at stå mere ved sig selv, følge sine drømme og en indre styrke.  ”Man føler sig fri” er det meste brugte sætning fra mine tidligere klienter.

Derfor anbefaler jeg, at hvis du er offer af narcissisme og låst i din energi, at du booker ”Offer af narcissisme – Healing med Psykoterapi” første gang du kommer.

De efterfølgende behandlinger er mere individuelt tilpasset lige præcis dig. Et typisk forløb ville foregå på den måde, at du kommer et par gange til hypnose psykoterapi. Her arbejder vi med de største følelsesmæssige traumer der skal slippes i sindet. Vi slutter af med nogle behandlinger med kropsterapien, der hjælper kroppen og sindet på vej til et mere frit og lykkeligt liv.

Krop-sind-energi behandlinger vil også være en behandlingsform, som tages i brug efter første healing.  Er du i tvivl, kan du altid læse mere her (link til siden). Jeg vil altid efter endt session rådgive dig i, hvad jeg fornemmer er bedst for dig fremadrettet, og i samarbejde med dig, finde frem til din personlige løsning.

Som offer af narcissist er det vigtig at forstå, at dette er en dannelsesrejse til at blive et stærkere dig. Dette kan bevirke, at du i en periode vil være i en forandring. For at styrke processen yderligere er et godt råd at føre dagbog og reflektere over hvilke ting du har været igennem og skrive dine fremskridt ned.

Kontakt

SMS: 61 71 15 19
Email: kontakt@intuitivpower.dk 

Aalborg

Enggårdsgade 16, A
Kærby
9000 Aalborg