Skip to main content

Gruppeterapi foregår som følger:

  •  Læring og forståelse af hvad en narcissistisk energi/person har gjort ved dig samt viden på hvordan du kan komme videre.
  •  En øvelse hvor du sætter dig selv fri i samarbejde med universets transformerende energier.
  •  Øvelser der beskytter dig imod følelses- og energiske angreb fra en narcissist.
  • En guidet meditation som fremmer dit indre lys og selvkærlighed, som jeg tilpasser gruppen og dagens tema til afslutning af hvert møde.
  • Selvværdsstyrkende øvelser.
  •  Bach original Blomsterremedier til at afhjælpe din kroniske skyld og skam i hverdagen.
  • En personlig healing af mig til udrensning af narcissistisk energi af værdi 700 kr.

I gruppeterapien skaber vi en tryghedszone, hvor vi støtter hinanden i processen. Vi kan række ud efter hinanden og skabe et positivt energiflow, hvor vi vil dele ud fra egne erfaringer og følelser. Mange oplever at en sparring med en eller flere personer der har forståelse for ens tanker og følelser, kan være meget healende og kan give en følelse af at blive set og accepteret.

Under den personlige healing kommer du og jeg også ind på hinanden personligt og kan få snakket om din situation en-til-en. Det er obligatorisk, da det er altafgørende for at kan komme videre i dit liv, og et vigtig emne til gruppen. Du kan booke tiden på min hjemmeside eller kontakte mig, når du har tilmeldt dig kurset.

Når du tilmelder dig binder du dig for 4 gruppemøder. Efter de 4 gruppemøder mødes vi en gang om måneden, hvis du ønsker at forsætte forløbet. Du behøver ikke at forsætte i gruppeterapien herefter, hvis du har fået det med du har behov for. Ønsker du at forsætte, betaler du fra måned til måned og der vil være en kampagnepris for de deltagende.

 Alt hvad der bliver talt om af personlige følelser og oplevelser er underlagt en tavshedspligt og alle der deltager i kurset skal skrive under på en tavshedserklæring. Gruppen er og skal være en tryghedszonen for alle.

Der er maks. plads til 6 personer i gruppeterapien.

Priser:

Prisen for 14 timers gruppeterapi puls  1 times en-til-en healing. Kurset har værdi af 2900kr.

OBS!: LIGE NU ER DER INGEN FORLØB, KONTAKT MIG HVIS DU ØNSKER AT KOMME MED PÅ NÆSTE HOLD

Så længe du går i gruppeterapi hos mig vil du samtidig få 10 % rabat på alle mine en-til-en behandlinger, ligegyldigt om det er hypnose, psykoterapi, healing eller kropsterapi.

Fortrydelsesret foregår på denne måde:
Afmelder du din plads seneste 14 dage før, får du 80 % tilbage af beløbet. Senere end 14 dage før beholder jeg 50 %, men du er også velkommen til at sælge din plads til en anden.

Dato for mødegang:

Dato for opstart er endnu ikke fastgjort.
Ønsker du at deltage, så kontakt mig på mail eller sms
og jeg vil sætte dig på en påmindelse liste.

Skriv til mig her