Skip to main content

 

Sådan arbejder jeg med healing


 Den form for healing jeg laver kan arbejde med følelser, tanker, energikroppen og den fysiske krop. Jeg er født mental og fysisk healer og det betyder at jeg har nogle naturlige evner med at se, mærke og høre energier/vibrationer. De evner bruger jeg på den måde at jeg både mærker, ser og lytter til energikroppen hos det menneske jeg healer og det er vigtig for processen at jeg følger det jeg bliver guide til af energierne.

Min erfaring


Jeg tilbyder bl.a. fjernhealing eller healing i min klink hvor du kan få traume healing fysisk som psykisk, intuitive healinger, karmahealing, lys aktivering, og meget mere. Healing er et redskab der kan blive brugt til stort set alt i dit mentale og fysiske dig.

Jeg har rigtig god erfaring med:

 • Angst
 • Depression
 • Frigørelse af karma – familie og personligt karma
 • Kærestesorger
 • Relations problemer
 • Selvværdsstyrkelse
 • Slippe fri efter sammenstød med narcissist eller psykopat
 • Husrensning via fjernhealing
 • Healing under og efter operationer
 • Klæbeånder
 • Budskaber fra afdøde og guider
 • Skader eller eftervirkning af et stofmisbrug
 • Opbygning af din egen mester energi

 

Teori og forståelse i menneske højde


Selv om det kan være yderst svær at forstå og så er alt i universet energi og det kan ses når vi får zoome helt ind på molekyle plan. Denne viden og forståelse af verden har selv for de klogeste fysikere og forsker været en svær nød at knække. Så det er okay hvis man ikke forstår, men lige som når du spiseret æble, så har det æble en masse vitaminer og mineraler i sig. Det behøver du ikke at forstå i din bevidsthed for at din krop kan udnytte de kvalitet æble har. Det er på samme måde med healing, du behøver ikke engang tror på det eller forstå. Sætter man en hensigt om healing og mål, så vil der blive arbejde med healingsenergierne.

Til dig der har mere interesse på områder, så vil jeg forsøge at give en logisk forklaring her. Dog huske på det er meget abstrakt, så er du forsat forvirret og tvivl om hvad det er, så er det okay. Langt de fleste forstår ikke denne proces og nyder stadigvæk stor glæde af healing:

99,9% af universet er energi og 0,1% masse og det betyder altså alt fra vores materielle ting, vores kroppe, naturen, ja simpelthen alt er energi, men sådan oplever vi jo ikke verden. Det er fordi alle energier har en frekvens/vibration og når man har den sammen frekvens så bliver de ting man ser på eller mærker, til en fast masse. Men tænker vi nu på Wifi, det ser vi ikke, men vi ved at det er der når vi tjekker telefon, tv eller computer og ser om de opfanger wifi eller ej. Wifi har en anden frekvens som vi ikke kan se via det blotte øje, men vi kan sagtens bruge en telefon til at sende og modtage en video. F.eks. når vi skal opdatere vores telefon så henter vi informationerne fra skyen. Nogle mennesker er dygtige til at forstå og programmere skyen og sørge for at de opdateringer bliver sendt af sted til brugerne og når man har accepteret vilkårene, så kan telefonen tage imod opdateringen og fornyes.
Prøv at se dig som en smartphone hvor din hjerne, lever og arme kan være app´s og software. Forestil så at når du gerne vil lave forandringer (opdateres dine app`s og software). Så kan du kontakte en healer som har evner til at kontakte universet (skyen), og via en samtale og accept af årsag og målsætning, så sættes en proces i gang til at opdatere din app`s,

 

Der findes videnskabsmænd der kan forklare dig hvorfor det er sådan, men så går vi ud i nogle meget uddybende og abstrakte teorier, hvor jeg så vil henvise til bogen Den guddommelige Matrix af Gregg Braden. Her finder du svarene uanset om man forstår dem eller ej.

Karma:

Jeg oplever karma som et energi mønstre, der påvirker vores følelser, adfærd og fysiske krop, der kan sætte blokeringer, som vi ikke kan komme igennem. Man kan blive fysisk syg eller få psykiske lidelser i vores nuværende liv. Tiden på jorden er nu i den tilstand, hvor vi er klar til at slippe vores karma, om det er personligt karma, familie karma eller kollektiv karma. Før i tiden, kan du have oplevet, at det tog længere tid at forløse karma. Det tog lang tid, var en træg proces. Nu løfter det sig hurtigere og meget nemmere end set nogen sinde.

Personlig karma:

Det er mange livs erfaringer og aftaler, der endnu ikke er forløst. Vi har alle været bødler i nogle liv og andre liv ofre. Jeg kan trøste dig med at du er en ren sjæl ligegyldig hvilke rolle, du har haft tildligere og har nu. F.eks. hvis du oplever, at du har et hårdt liv med megen skam uden at vide, hvad du har gjort. Så er det også vigtigt, at du nu får givet slip i dette karma, så du kan tilgive dig selv, hæve din vibration og energi og leve det liv du ønsker og ikke mindst fortjener.

Familie karma:

Er skabt i tidligere generationer. Det er egentligt ikke ens egne energimønstre men familiens energimønstre. Det kan f.eks. være vrede, bitterhed, skam over familien. F.eks. kan et sexuelt traume på en tipoldemor sætte sig som familie karma, så alle kvinderne i denne gren af familien føler sig krænket i den sexuelle energi uden overhovedet at have oplevet det. Når du slipper familie karma, hjælper du også din familie til at slippe karma. Nogle familiemedlemmer vil kunne opleve, at de ændrer adfærd uden at selv at være bevidst om det. Dog har alle en fri vilje, og det handler også om ens eget personlige karma, så hvis er de ikke selv er klar på det ubevidste eller sjæleplan til at give slippe i dette karma, så vil de forsat være i det, selvom du slipper dit. Så at gå i behandling for at ændre på din familie, kan ikke anbefales. Gør det for din egen skyld.

Kollektiv karma:

Det er karma som er skabt over de sidste 10.000 år. Maskulin energi der nedtrykker feminin energi. Som vi ser meget på vores samfund er det meste opbygget på maskuline energier. Vi skal handle, vi skal kæmpe, være robuste, være udholdende, kontrollerende og stærke. Sort/hvid, kold/varm. Hvor vi nu træder ind i den feminine energi på kloden, som er hvilende i stedet for handlende, bliver adfærden rummelig i stedet for at kæmpe, sårbar i stedet for robust. Empatisk i stedet for at være kontrollerende. Flydende, intet er sort og hvidt, alt har farver og  nuancer og alt er okay, som det er. Ved at arbejde med os selv på personlig karma og familie karma, hæver du vibrationerne på jorden og hjælper med at slippe det kollektive karma.