Skip to main content

Hvad er Krop-Sind-Energi Terapi?

Her får du kombinationen af min viden og erfaring inden for kropsterapi, healing, energi medicin, hypnose psykoterapi og NLP. Det helt unikke er, at jeg sætter ikke kun den mentale del i fokus, men også selve kroppen og især energikroppen. Når jeg går ind og arbejder med din problemstilling gennem denne behandling, dykker vi helt ned til sagens kerne og bearbejder den på mange niveauer. Vi finder kilden til problematikken og får løsne op for hele kroppen.

Krop-Sind-Energi Terapi er mit helt eget unikke produkt som jeg har udviklet igennem min viden og erfaringer, som du ikke finder andre steder.

BOOK DIN BEHANDLING HER

Sådan behandler jeg:

På behandlerbriksen starten den egentlige rejse. Her vil healingen begynde samtidig med, at jeg tuner ind på energikroppen. Idet jeg er en naturlig healer, kan jeg se og mærke flere af kroppens energiniveauer.

Helt naturligt vil vi sammen følge de signaler, der opstår under behandlingen. Jeg vil, på baggrund af mine fintfølende evner, fange flere følelser, reaktioner, tanker mm. end du selv vil opleve og det er helt okay. Der er ikke mange der kender til kroppens sprog i detaljer. Vi kender for eksempel alle til ondt i maven, når man er nervøs , men ligefrem mærke vores energikrop til bunds og behandle de mindre kendte symptomer er ligeledes en gevinst ved denne behandling. Jeg ser og mærker dig, jeg  følger min intuition og min erfaring, for at gøre behandlingen optimal.

Det vigtigste for mig, er at få dig i balance igen og lære dig at forstå kroppens signaler. Det kan være svært at sætte sig ind i denne behandlingsform, men hvis man først har prøvet den, vil man hurtigt se resultaterne viser sig.

BOOK DIN BEHANDLING HER

Idet jeg er en naturlig healer, kan jeg se flere energiniveauer, blandt andet det basiske net, samt flere dybere energier der er placeret i kroppen. Netop dette gør, at healingen er en meget vigtig og stærk del af behandlingen, idet jeg kan angribe kroppen helt ind på celleniveau.

Kathrine Nette PedersenHealer, Kropsterapeut, Hypnose Psykoterapeut

Der hvor min behandlingsform virkelig har vist sig at være effektiv, er inden for:

Generaliseret angst
OCD/ Tvangstanker
Stress
Sorg
Ingen kontakt til følelser og krop
Vrede
Lavt Selvværd
Evnen til at sige fra.

Af fysiske sygdomme gælder bl.a.:
Lungebetændelse
Forstoppelse
Skjoldbruskkirtel/hormon sygdomme
Smerter mm.

BOOK DIN BEHANDLING HER

Hvad er energikroppen og sjove facts:

Mennesket er bygget op af energier helt inde på celleplan og der er pt fundet frem til 9 energi systemer i kroppen.

Her får du 3 af de 9 systemer:

Det dybeste energi system i kroppen hedder det basiske net og er forbundet med knogle systemet. Det er også fundamenten til de andre energi systemer og er der hul her, skaber det ubalance i de andre energier.
Lige præcis det basiske net er en energi jeg kan se, mærke og har kunne påvirke hele mit liv også før jeg ane at jeg var healer og hvad jeg så.

Medianerne kender de fleste mennesker der har skabt lidt bekendtskabt til den alternative verden. Medianerne minder meget om vores arterie/blodåre. De løber uden på vores hud og stikker dybt ind i vores krop. Derfor kan man både arbejde med medianerne uden at røre ved dem og give akupunktur eller akupressur.

Det yderste lag hvor det yderes er Aura feltet, som også er et af de meste kendte. Dog alene i vores aura er der 7 lag og her kan du få de 7 navne/beskrivelser:
1: Det spirituelle spejl
2: Beskyttende tåge
3: Mentale bånd
4: Temples rytme
5: Visdommens bånd
6. Livets farve
7. Det keltiske væv.

Kathrine Nette - Behandler og ejer af Intuitiv Power