Skip to main content

—— Lukket for tilgang ——

For at få en behandling der inddrager den fysiske krop skal du gå til min
Krop-Sind-Energi Terapi

I dag bliver vi presset fra alle kanter og vores samfund er bygget op omkring en perfekthedskultur, hvor vi bliver holdt som gidsler. I længden, er dette noget vores krop og psyke ikke kan holde til. Hvis vi ikke stopper op og trækker vejret, kan vi ende med at få smerter i kroppen, gå ned med stress, få angst og/eller en depression. Små ting kan pludselig synes utrolig store, og et tab kan blive svært at arbejde sig igennem på egen hånd. Det er her, at Totum kropsterapi kommer ind i billedet.

—— Lukket for tilgang ——

Ved hjælp af massage- og åndedrætsteknikker samt akupressur og zonetryk behandler jeg hele kroppen på et fysisk og et psykisk niveau. Hver behandling bliver tilpasset præcis dine specielle behov, og fordi vi arbejder med både krop og sind, er slutresultatet rigtig godt. Ofte kan sindet går ind og blokere for mit arbejde, og det ønsker ingen hjælp, men via kroppen kan jeg arbejde mig ind og komme igennem de blokeringer, der måtte være bygget op af sindet.

Jeg har selv været igennem en hård periode i mit liv, hvor jeg skulle bearbejde et stort tab. Jeg arbejdede med mig selv via terapi og hypnose, men kunne ikke helt slippe sorgen. Efter en henvisning til en kropsterapeut så jeg, hvor meget det hjalp mig videre. Efter kun 2 gange var det muligt for mig at slippe sorgen. Min interesse for kropsterapi var begyndt og efter endt uddannelse i Totum kropsterapi er jeg glad for at kunne tilbyde denne effektive behandlingsform til mine klienter. Flere af mine klienter fra hypnose psykoterapi har allerede haft stor glæde af kropsterapi og jeg nyder, at jeg kan give mine klienter en fuldendt behandling, fra start til slut.

Som et ekstra plus, vil du ligeledes få en healing med ind over forløbet. Jeg er en naturlig healer og der vil helt automatisk komme et energi/healingsflow ind over processen mens vi er i gang. Dette gør at behandlingen igen effektiviseres.

Har du spørgsmål eller i tvivl om kropsterapi er noget for dig, kan du altid kontakte mig via email: kontakt@intuitivpower.dk

Føler du dig allerede klar kan du også booke en tid allerede i dag via linker herunder

Lyder kropsterapi som noget for dig?