Way back when

Hvem er jeg?

Mit navn er Kathrine Nette Pedersen, jeg er 38 år og har arbejde med hypnose og NLP terapi siden jeg var 27 år. Jeg bor i Aalborg og min klinik ligger også i kærby, Aalborg. Jeg åbnede min klinik februar 2012, da jeg var færdig med min Master i hypnose og NLP.

Siden da har jeg udvidet min forretning og terapeutiske redskaber i sammenklang med de erfaringer jeg fik via mit arbejde. Jeg blev opmærksom på hvad mine klienter havde brug for og jeg har valgt at blive klogere på de områder. Derfor er jeg i dag både psykoterapeut, healer og kropsterapeut.

Jeg lever sammen med min kæreste og i min fritid bruger jeg meget tid på at forstå energier og forståelse af loven om tiltrækning, som har min store interesse i mere end 10 år. Jeg dyrker yoga og du vil også nemt finde mig på et dansegulv når der Latino amerikanske rytmer i luften.

Jeg er født meget senstiv og derfor har jeg altid været bevidst om engle, afdøde og energier omkring mig, lige så længe jeg har kunne huske. Det er dog først i mit voksne liv jeg har lært at forstå det og stå ved det. Jeg er det man kalder en født healer og når jeg ikke tillader healings-energierne at strømme igennem min krop, bliver jeg fysisk og mentalt syg. Derfor havde jeg en periode i 2018, hvor jeg troede jeg skulle lukke min klinik fordi jeg blev syg med stress symptomer hver gange jeg gik på arbejde. Jeg opdage efter en massende søgende, at det var fordi jeg ikke tillod energien at strømme igennem mig og derfor valgte jeg i vinteren 2019 at uddanne mig som englehealer da den uddannelse gav mest mening ud fra min verdenssyn og oplevelser.

Jeg lever af at behandle folk og har været fuldtids beskæftiget siden sommeren 2014.
Hypnose Psykoterapi og NLP coaching har været min primær behandlerform men har ændret sig i 2019, hvor både healingen og kropsterapien kom ind og tog meget sin meget vigtige plads.

Krop-Sind- Energi terapi er en ny behandlerform som jeg begyndte at arbejde med i vinter/forår 2020 og på meget kort tid oplevet fantastiske resultater. Jeg er meget stolt over denne nye behandlingsform og uden tvivl også min yndlings-form. Det er som om at alle begrænsninger bliver fjernet og jeg endelig kan hjælpe mennesket præcis ud for deres behov og ønsker. Meget mere end hvad jeg oplev

ERFARING OG UDDANNELSE

UDDANNELSE

Certificeret og Eksamineret TOTUM Kropsterapeut – Juli 2020
Certificeret Englehealer – September 2019
Certificeret og Eksamineret Hypnose Psykoterapeut – August 2016
Certificeret Master hypnoseterapeut – Februar 2012
Certificeret Master NLP terapeut – Februar 2012
Certificeret Hypnotisør og hypnose terapeut – Januar 2011
Certificeret NLP Practitioner – Januar 2011

KORTE VIDEREGÅENDE UDDANNELSER

Energi-medicien med Donna Eden – August 2020
Bach Blomstermedicin trin 2 – November 2019
Healing med Ærkeengle – Februar 2019
Bach Blomstremedicin trin 1 – Maj 2018
Parterapi – Marts 2017
Krop-Sind Hypnose – November 2016

MODULER FORBUNDET TIL PSYKOTERAPEUT UDDANNELSEN

Angst og Traumer med mindfulness – December 2015
Hypnose og Spiritualitet 2 (L M L) – November 2013
Transpersonlig Terapi (skyggesider, arketyper, chakrasystem) – September 2013
Hypnose og Spiritualitet 1 (regression T L) – Maj 2013
Hypnose med Børn (9-18 år) – Februar 2013
Analystisk Hypnoterapi – September 2012
Hypnose og Ego state – September 2012
Selvhypnose Instruktør – Februar 2012
Essensforvandlingen – August 2011