Online kursus består af følgende:

  • Læring og forståelse af hvad en narcissistisk energi/person er for en type, samt viden på hvordan du kommer videre.
  • Du får øvelser hvor du sætter dig selv fri i samarbejde med universt transformerende energier.
  •  Øvelser til at beskytte dig imod følelses- og energiske angreb fra en narcissist.
  •  Guidet meditationer som fremmer dit indre lys og selvkærlighed.
  • Selvværdsstyrkende øvelser.

Dette kursus vil foregå live over zoom, hvor vi mødes fra kl.19.30 og undervisningen vil tage imellem 60 til 90 minutter, på de aftalte dage som jeg beskriver i bunden af opslaget. Dette kursus er for dem, der ikke har mulighed for at møde op personligt, men som via skærmen vil mærke den healende energi som vi sammen skaber. Kan du ikke være med live vil jeg efterfølgende sende dig linket med denne session på din mail senere.

Du kan tilkøbe:
En personlig healing af mig til udrensning af narcissistisk energi til prisen 600kr, hvor der er 100kr i rabat, for 1 times healing. Eller tilkøbe 90 minutters behandling hvor vi starter med en dybere Psykoterapeutisk samtale, inden den udrensende healingen til prisen 1000kr, hvor der også er 100kr i rabat.
Ved begge behandlinger er der tid til at du og jeg kommer ind på hinanden personligt og kan få snakket om din situation en-til-en. Det kan foregå som fjernhealing eller du kan komme hos mig i klinikken.

Priser:

Åbningstilbud 499kr. Kurset har værdi af 4800 kr.

Fortrydelsesret:
Afmelder du din plads seneste 14 dage før opstart, får du det fulde beløb tilbage. Herefter er der ingen fortrydelsesret og du får ingen penge retur.

Datoer for online kursus:

 

Nye datoer til efteråret kommer op i løbet af sommeren.

RESERVER DIN PLADS HER